Dan ben jij diegene die we zoeken!

Grafisch Designbureau

Versa-Graphics is een grafisch designbureau gevestigd te Hulshout. Ons bedrijf is nu het 7de jaar ingegaan en wij groeien ieder jaar steeds meer.

De eerste jaren hielden wij ons voornamelijk bezig met ontwerpen, ondertussen hebben wij onze eigen Print & Cut machines. Deze staan in onze productiehal gelegen te Heultje/Westerlo. Van spandoeken, stickers, behangpapier enz. tot plaatsingen: wij doen het allemaal zelf! Daarbij proberen wij steeds mee te gaan met alle innovaties in de print business.

Nauwe betrokkenheid en klantvriendelijkheid zijn onze kernwoorden. 

Wat wij bieden

  • Ontwerpen, textielbedrukking (bv.: zeefdruk, transferdruk, flexdruk), het printen van relatiegeschenken met onze UV-printer (bv.: balpennen, kurkentrekkers), CNC-freeswerk voor uitgesneden letters (bv.: hout, spiegelglas, alu dibond), plaatmaterialen, webdesign, plaatsen van (auto)bestickering en spandoeken, opmaken van files,...
  • Werken met programma's zoals Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator ...
  • Rechtstreekse communicatie met onze klanten.
  • Een groot klantenbestand van zowel kleine zelfstandige partners als grote ondernemingen (bv.: IKEA, Argenta, Ketones Belgium, Gemeente Hulshout).
  • Ga mee plaatsingen uitvoeren bij klanten.
  • 10 doorverkopers waar wij nauw mee samenwerken.
  • We leren je werken met UV- en eco solventprinters, een Summa Flatbedcutter, drukpersen, zeefdrukken, laminators etc.
  • Een tewerkstelling in een jong team met enthousiaste mensen.

Wat we van jou verwachten

Simpel: we zoeken gemotiveerde leerlingen die ervoor openstaan om nieuwe dingen te leren en ervaring op te doen alvorens effectief het werkveld in te stappen. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn hierbij een echte must!

Geïnteresseerd in een toffe job met afwisseling?

Neem contact op met Sam via mail of telefoon (0495 457 727) en kom een kijkje nemen. Indien gewenst kunnen wij ons ook altijd komen voorstellen.
Versa-graphics verzorgt al uw promotie- & reclamemateriaal, correct geleverd en geplaatst, binnen de afgesproken termijn.
Heibaan 227
2235 Hulshout
Tel.: 0495 457 727
BE 0847.471.479
VOLG ONS OP: