Mondmaskers

Mond- en neusbedekking is op dit moment een noodzakelijk iets. Ann en Sam willen er samen voor zorgen dat het betaalbaar blijft. In samenspraak met twee jonge studenten in de grafische designwereld zijn er reeds toffe ontwerpen gemaakt, van giraffen tot schoollogo’s. De gepersonaliseerde én goedkope mondmaskers zullen na verloop van tijd dan ook aangevuld worden met nog meer leuks. ’t Retoucheke en Versa Graphics vinden het alvast een prettig vooruitzicht om hun goedkope mondmaskers een extra touch te geven.

Over ons

Doorheen deze ongeziene moeilijke tijden, een lange periode van social distancing, thuis blijven, grootouders niet meer kunnen bezoeken en scholen die de deuren sluiten, hebben ’t Retoucheke en Versa Graphics besloten om de handen in elkaar te slaan. Zij willen als twee doorgewinterde Hulshoutenaren hun steentje bijdragen om deze ongewoon moeilijke situatie wat kleur te geven. Gezien mond- en neusbedekking vanaf 04 mei 2020 verplicht maar niet voldoende voorradig is, kwamen ze op het idee om betaalbare gepersonaliseerde mondmaskers op de markt te brengen.
Daar waar Ann van ’t Retoucheke jaren expertise heeft op het vlak van stikken en retouches (pampertaarten, naaiwerken op maat, lederstikwerken enz.), is Sam diegene met een lokale drukkerij gespecialiseerd in stickers, spandoeken, gepersonaliseerd drukwerk en noem maar op. Dat is meteen ook de reden waarom zij als lokale handelaars hebben gekozen om hun producten in hun eigen regio te produceren. Daar mondmaskers schaars zijn in deze Coronatijden is het zaak om ze vaak in grote hoeveelheden of tegen woekerprijzen te bestellen. 

Unieke ontwerpen

Lanah Maes heeft als zevendejaarsstudent een tweetal maanden stage gelopen bij Versa Graphics. Zij is gepassioneerd in het maken van unieke ontwerpen en wilde heel graag meewerken aan het project van Ann en Sam. Laat haar ontwerpen u inspireren en motiveren om deze moeilijke periode door te komen. 

Veelgestelde vragen

Uit welk materiaal zijn de mondmaskers vervaardigd?
De mondmaskers zijn vervaardigd uit 100% katoen. Gezien de COVID-19 crisis, wordt er wel aangeraden om ze voor gebruik eerst een tiental minuten onder te dompelen in kokend water. 
Beschikken de mondmaskers over een neusclip?
Om de mondmaskers betaalbaar te houden voor iedereen, hebben we er bewust voor gekozen om geen neusclips te voorzien. Wel maken we bovenaan de neus een opening waar je zelf een neusclip in kan schuiven indien gewenst. Dit kan je bijvoorbeeld maken door een clip van een steekmapje op maat (… cm) te snijden en vervolgens door de opening te stoppen. Vergeet deze zeker niet te verwijderen tijdens het koken, om roesten tegen te gaan. 
Hebben de mondmaskers een verticale stiknaad in het midden?
Neen. Op deze manier kan ervoor gezorgd worden dat het ontwerp kan doorlopen op het volledige mondmasker.
Zijn de mondmaskers voorzien van een filter?
Om de meerprijs te drukken, is er gekozen voor mondmaskers zonder filter. Wel maken we gebruik van een masker met twee stoflagen.
Bestaan de mondmaskers uit elastieken of biaislint aan de oren?
De mondmaskers bestaan aan de oren uit elastieken omdat er in deze periode niet voldoende biaislint verkrijgbaar is bij onze leveranciers.
Zijn de mondmaskers geschikt voor kookwas?
We hebben de proef op de som genomen en de mondmaskers gedurende 30 minuten ondergedompeld in kokend water. Dit hebben we acht keer herhaald, met en zonder wasproducten zoals Dash, Silan, Persil etc. Hierbij willen we wel benadrukken dat je tijdens het wassen noch bleekmiddelen, noch een droger mag gebruiken. 
Hoe lang blijft de print op de mondmaskers?
Zoals bij ieder gedrukt product kan er niet gegarandeerd worden dat dit na verloop van tijd en verschillende wasbeurten niet lichtjes zal vervagen. Veel is afhankelijk van de producten die je gebruikt en de manier van wassen. 
Wanneer worden de mondmaskers geleverd?
De productietijd van de mondmaskers is afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen. Standaard bedraagt de levertijd één tot twee weken, daar verschillende zaken in het proces met de hand worden verwerkt. 
Worden de mondmaskers enkel geleverd aan particulieren?
De mondmaskers worden niet enkel geleverd aan particulieren, maar ook aan bedrijven en scholen. 
Moeten de mondmaskers worden afgehaald of worden ze verzonden?
Beide opties zijn mogelijk. Afhalen is gratis en kan, na een bevestiging dat uw bestelling klaar is, in onze productiehal te Lossing 7, 2260 Heultje. Uiteraard nemen wij hierbij de verplichte Coronamaatregelen in acht. Om pakketjes te verzenden werken wij samen met Bpost. Tijdens deze verwarrende periode kunnen wij helaas niet op voorhand voorspellen wat de levertermijn hierbij exact zal bedragen. Wel wordt er gewerkt met een track-and-trace code zodat u uw pakketje kan volgen. 

Ja, ik wens graag (gepersonaliseerde) mondmaskers in grotere volumes!

Voor bedrijven, scholen en verenigingen die grotere volumes wensen, hanteren we andere prijzen.
Contacteer ons in dat geval via dit invulformulier of neem telefonisch contact op.

Je kan ons ook bereiken via:

Sam
Heibaan 227
2235 Hulshout
Tel.: 0495 457 727
info(at)versa-graphics.be
Versa-graphics verzorgt al uw promotie- & reclamemateriaal, correct geleverd en geplaatst, binnen de afgesproken termijn.
Heibaan 227
2235 Hulshout
Tel.: 0495 457 727
BE 0847.471.479
VOLG ONS OP: